18. April 2023


Privat lokation i Odsherred.

Ejendommen bestod af hovedhus på 170 kvm med dertilhørende udbygninger på mere end 450 kvm

Huset stod tomt kun med enkelte møbler. Husets tidligere beboere er gennem de sidste 7 års blevet syge med diverse sygdomme og har ændret personlighed samt er blevet meget bitre.

DPA oplevede MEGET aktivitet i sidste halvdel af undersøgelsen i form af reaktioner fra udstyret, især Rempods havde udslag af en kaliber vi sjældent ser.  Gruppens ene ud af flere Rempods blev tappet for strøm på en time.

Dette var uden tvivl en af de mere spændende undersøgelser gruppen har haft længe hvad angår aktivitet, medlemmerne oplevede skygger, fodtrin og kolde områder, ydermere lavede EMF målere pulserende udslag.

Vi har nedenfor lagt en del EVPér ud fra undersøgelsen samt et par fotos.

Foto 1 som blev taget her i bygningens gang, viste lyspletter midt i lokalet.

Der blev derfor taget et ekstra foto hvor lysplet var forsvundet.

Foto 1 som blev taget i bygningens store orangeri, viste en kraftig tåge på den sorte stol. Der blev derfor taget et ekstra foto hvor tågen var ved at være væk.

DPA holdet står i den bagerste del af husets afdeling. Inde i stuen står en Rempod (et redskab som har set eget elektromagnetiske felt som afgiver lyd ved tæt åndelig tilstedeværelse) på midterste trappetrin op til førstesalen på huset. 

Holdet er igang med at lave EVP og pludselig begynder Rempod inde i huset at svare af en ret hysterisk karakter. Ydermere aktiveres Rempod også i køkkenet i lokalet ved siden af, dette kan høres ca. 50 sek. inde i klippet.

DPA holdet Bliver guidet rundt fra lokale til lokale af hvad der end er i huset. Alle holdets rempods arbejder på skift i de forskellige lokaler de står i. På denne optagelse står holdet i køkkenet og rempod aktivieres derude. Samtidig reagerer rempod i stuen idet Morten stiller spørgsmål. Igen udslag på vores rempods er VOLDSOMME og når helt op i de røde udslag.

Under hele den her rempod leg, kører den lidt rundt med os og foretrækker kun at svare når vi ikke er ved siden af. Vi skal helst stå i lokalet som støder op til stuen og kigge ind. Som Mortens foreslår her. Yderst interessant når man faktisk kan kommunikere med udslagene.

Monica får lov til at kommunikere inde foran trappen ca. 3 meter fra rempod. Og får her 2 direkte svar. 

Morten konfrontere eksistensen med at denne leger med os.

Efter lidt stilhed forespørger Morten igen. VILDT VILDT udslag.... Vi har i mellemtiden hentet en rempod mere som står i bunden af trappen, og den meget aktive rempod står fortsat på midten af trappen. Her slår BEGGE rempods ud på een gang. Efterfølgende opdager vi at den samtidig er fuldstændig drænet for strøm, hvilket vi aldrig har prøvet før med en rempod.

Her står holdet i en af udbygningerne. Flux 2 er sat op foran døråbningen. Denne aktiveres ved bevægelse og slår ud da vi står derinde. Noget er derfor passeret i døråbningen. 

Denne diktafon lå i stuen imens holdet var udenfor i en af udbygningerne. Den har opfanget hvad der lyder som en hund? Huset står som sagt tomt og der er ingen husdyr på stedet. 

Igen stuen er tom for mennesker og holdets diktafoner har opfanget lyden af mennesker som nærmest fører en hel samtale i baggrunden. Både en mand og en kvinde samt en hund høres på lydoptagelsen. Vi var noget overraskede da det er sjældent at stemmerne kommer SÅ tydeligt igennem.

Denne diktafon lå i stuen og man kan høre svagt i baggrunden at holdet står i bryggerset i den anden ende af huset. Der lyder pludselig på optagelsen lyden af fodtrin igennem stuen med støjende fodtøj efterfulgt af lyden af et håndtag eller andet.

Denne diktafon lå i stuen imens holdet var i bryggerset og lave EVP. Der lyder et stort brag, men ingen af os fra holdet har hørt det eller reagerer på det. 

Holdet står i stuen og snakker imens diktafonerne som altid ligger og optager. Her på optagelsen høres i starten lyder af hvæsen og sprutten.

Morten og Kim står og snakker og på optagelsen høres en svag stemme som taler over - Noget ala "hey" "STOP" "Host host host"

Morten spørger om det der er tilstede kan tage fat i Rempodden som de gjorde før da holdet fik stort udslag. På lydoptagelsen fremkommer en stemmer som siger "Nej" "NEJ" "NEJ"

Kim siger at de må lege lige så meget med rempodden som de vil - Hertil svares der et hårdt "SKRID".

Den her er overvældende Monica spørger om det er kvinden fra vores sidste besøg som er tilstede, det er den eneste gang på optagelsen en fra holdet siger noget på denne optagelsen. Der svares først "NEJ"  efterfølgende igen "NEJ og "SKRID" af en svag hvæsende stemme som også før har været på de andre optagelser. Men herefter siger en kvinde meget tydeligt "Kan du høre vi går væk fra" og svares til sidst af en tydelig herrestemme som svarer ja. Det tyder på at hun trækker sig pga. det andet som er tilstede.

Morten og Kim står og snakker og på optagelsen høres en svag stemme som taler over - Noget ala "hey" "STOP" "Host host host"

Morten spørger om det der er tilstede kan tage fat i Rempodden som de gjorde før da holdet fik stort udslag. På lydoptagelsen fremkommer en stemmer som siger "Nej" "NEJ" "NEJ"