Bliv medlem af DPA


DPA søger nye M/K efterforskere/medlemmer på Sjælland med interesse for det paranormale.

Du skal være frisk på undersøgelser på alle tider af døgnet, samt også være med på, at der efterfølgende er et stort arbejde i at gennemgå alt materiale fra diktafoner, videoovervågning mm.. 


Vores undersøgelser foregår primært i Danmark, men der vil også ind imellem arrangeres ture med undersøgelser andre steder i Europa.

​Vi kan tilbyde mange hyggelige timer i godt selskab, samt sociale arrangementer medlemmerne imellem som kan være alt frakaffemøder, messer, kursusaftener, foredrag mv.

Vi forsøger at mødes mindst 1 gang om måneden.

Som medlem er man selv ansvarlig for transport til og fra de forskellige lokationer. Vi laver dog så vidt muligt fælles kørsel for at holde udgifterne nede. Det samme gælder ved overnatninger, rejser mv.

 

Vi forventer at du/I er over 18 år samt kan fremvise en ren straffeattest. Ud over dette har vi ikke så mange krav, andet end at man naturligvis skal have en brændende interesse for området. Man behøver ikke have en masse erfaring eller viden om det paranormale, da det kommer hen af vejen. Ydermere skal man have tiden samt lysten til at bruge mange timer med holdet, samt have en kalender som ikke kun har "lufthuller" hver 3. måned.

 

Mener du, at du kunne være vores nye holdkammerat, så send os et lille skriv om dig selv til info@paraweb.dk  eller benyt kontaktformularen.


 
 
 
 

Har du spørgsmål til DPA, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail info@paraweb.dk

unsplash