Dansk Parapskykoloigisk Aspekt


Dansk Parapsykologisk Aspekt er Danmarks ældste fungerende gruppe og det er der en grund til.

Nemlig at vi tager det seriøst og udelukkende arbejder ud fra værdier, som vi i kraft af vores erfaringer og kompetencer, vurderer som vigtige for dette felt.


Gruppen arbejder på den måde at vi prøver at finde en naturlig forklaring påfænomenerne, vi prøver at udelukke alle tænkelige almindeligt forekommendeårsager og forklaringer, inden en hændelse beskrives somparanormal/sandsynligvis paranormal.

Vi tager vores undersøgelser meget seriøst, og ønsker ikke at beviserne skal være tvivlsomme.

Vi møder dig med dine oplevelser, lytter og undersøger derfra.

Vi arbejder bevidst ud fra værdier, som vi mener er vigtige for dette felt og som er bygget op på mange års erfaringer.


  • Vi tager ikke kun ud for at finde spøgelser, men for at finde en naturlig forklaring på de ting folk oplever, for det er muligt i langt de fleste tilfælde.
  • Vi har naturligvis tavshedspligt, og et stramt regelsæt som skal overholdes af medlemmer på lokationen.
  • Vi offentliggører naturligvis aldrig materiale fra klienter uden deres samtykke, og offentliggøres materiale, er det så anonymt som muligt, og efter klientens ønske om hvad der skal offentliggøres.
  • Vi tager naturligvis ikke betaling for dette arbejde, da vi ikke mener at det er i det spirituelles rette ånd, at tjene penge på det.
  • Vi reklamerer selvfølgelig ikke på vores biler, da mange gerne vil gå stille med dørene, og da vi ikke har behov for reklame.
  • Vi afbryder selvfølgelig ikke kontakten med klienterne efter en undersøgelse, men står også fremover til rådighed, hvis det er nødvendigt..

I bund og grund arbejder de forskellige grupper ret ens, og med samme formål.

I DPA holder vi en "nede-på-jorden" attitude, uden at det går ud over seriøsiteten. Vi mener ikke der er grund til at være selvhøjtidelige, og dermed distancere sig fra evt. kommende klienter.

Der skal være plads til humor og selvironi, man skal kunne tale med alle, og vi mener at det er den bedste indgangsvinkel til samarbejde med klienterne, indenfor dette felt.

unsplash