Velkommen til DPA


Dansk Parapsykologisk Aspekt er en paranormal undersøgelsesgruppe - populært kaldet spøgelsesjægerne på TV - som blev stiftet i 1998, af Kim Søndergaard.


Formålet med gruppen er at foretage undersøgelser på steder med angivelige paranormale fænomener, og enten be- eller afkræfte disse, ved hjælp af en hel del teknologisk specialudstyr.


Gruppen arbejder på den måde at vi prøver at finde en naturlig forklaring på fænomenerne, vi prøver at udelukke alle tænkelige almindeligt forekommende årsager og forklaringer, inden en hændelse beskrives som paranormal/sandsynligvis paranormal. Vi tager vores undersøgelser meget seriøst, og ønsker ikke at beviserne skal være tvivlsomme.Formand - Kim Søndergaard


Gruppen har i årenes løb været på undersøgelser på en hel del spændende og meget kendte lokationer – både i Danmark og i udlandet - samt hos en lang række privatpersoner.


DPA er således kendt med at færdes på meget kendte og følsomme lokationer, og som eksempler kan nævnes:


Frederiksberg slot, Dybbøl Mølle, Det Kongelige Teater, Dyrehavsbakken, Tøjhusmuseet (nu Krigsmuseet), Tivoli, Frilandsmuseet, Fregatten Jylland, Herning Museum, adskillige Herregårde, The Cage og The Ancient Ram Inn i England, samt mange andre steder.